Recopilació d'articles publicats en diferents revistes.

dilluns, 27 de juliol de 2015

AMB LA CONSTITUCIÓ SEMPRE...Sr. President del Govern d’Espanya, què li sembla si conjuntament fem un repàs de la declaració d’intencions que es llegeix en el Preàmbul de la Constitució que tan estimeu?
“La Nació espanyola amb el desig d’establir la justícia, la llibertat i la seguretat i de promoure el bé de tots els qui la integren, en us de la seva sobirania, proclama la voluntat de:
Garantir la convivència democràtica dins la Constitució i les lleis de conformitat amb un ordre econòmic i social just. ( Suposo que no podeu assegurar el compliment d’aquesta garantia quan l’ordre econòmic i social just de moment és gairebé una utopia.)
Consolidar un estat de Dret que asseguri l’imperi de la llei com expressió de la voluntat popular. ( Són molts els fets i els esdeveniments que demostren que la llei no segueix la voluntat popular, més encara, va contra aquesta voluntat.)
Protegir tots els espanyols i pobles d’Espanya en l’exercici dels drets humans, les seves cultures i tradicions, llengües i institucions. ( La vostra política unificadora és totalment contrària a aquesta intencionalitat. No només no respecteu si no que feu tot el que podeu per fer desaparèixer el català i la seva cultura. Un exemple prou clar les paraules de l’ex-ministre Wert i la seva llei. Com heu actuat a Catalunya, Illes Balears i València contra el català. Tot el contrari de la voluntat de la Nació espanyola.)
Promoure el progrés de la cultura i de l’economia per tal d’assegurar a tothom una qualitat de vida digna. (La qualitat de vida de la majoria d’espanyols no és digna perquè una gran majoria no gaudeixen del mínim necessari. Precisament les vostres lleis sobre ensenyament i treball han aconseguit tot el contrari).
Establir una societat democràtica avançada. ( Una societat avançada no s’aconsegueix amb fets contraris, com fer propaganda contra productes catalans, i el vostre govern ho ha fet.)
Col·laborar a l’enfortiment d’unes relacions pacífiques i de cooperació eficaç entre tots els pobles de la Terra. (Què llunyana està la política espanyola d’aquest desig constitucional. No cal fer referència només a Catalunya, perquè d’incompliment és de nivell internacional.)
Senyor Rajoy, només amb desitjos no es va enlloc, i sembla ser que el Preàmbul de la Constitució és això, només un desig. Ja sé que vos no penseu com jo, però és el meu dret, també constitucional, i no estic sol, hi ha milers d’espanyols que pensen com jo. I aquests milers també són sobirans.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada