Recopilació d'articles publicats en diferents revistes.

dilluns, 31 d’octubre de 2016

Sr. Mariano Rajoy es veurà obligat a ser humil.La humilitat no és una qualitat humana de feblesa, és una qualitat de dignitat. I la dignitat no li dóna la presidència del govern, la dignitat l’heu de guanyar vos. Quan la presidenta del Congrès increpà  amb l’argument de la dignitat al diputat d’ERC Sr. Rufian, no era millor que haguès reflexionat que alló que el congresista demanava era precisament dignitat? Per què el portaveu socialista Sr. Antonio Hernando, que va demanar que es retractès el diputat d’esquerra, no era un traidor a ell mateix quan el dia 11 de juliuol de 2016 va dir: “No podemos abstenernos perque sería traicionar a nuestros cinco millones de votantes”? En el Congrés de Diputats la vergonya de ser traidor es va felicitar i celebrar. Quina credibilitat té la presidència del govern assolida irregularment. Una traició que denuncia a Felipe Gonzàlez que quan el van proclamar a Suresnes Secretari General del Partit clamava contra els polítics que entraven a formar part de les grans empreses, essent ell el primer en trair les seves paraules. Sr. Mariano Rajoy per la sinceritat que demana la humilitat de servei a un país com es pot confiar en persones que amb fets s’han traït a elles mateixes. Ha de ser preocupant per a tots els ciutadans que la política corrompi amb fets que el Sr. Rufian va denunciar i el Congrès no va tenir la humilitat d’escoltar, segurament per que se sentia culpable.
No és una “bona rentrè” Sr. President. I al costat d’aquest gest poc democràtic del comportament dels partits majoritaris del Congrès que debiliten la credibilitat, com contestarà als grans diaris internacionals que denuncien la seva col·laboració, Sr. Rajoy, amb la corrupció? Per enfrontar-se a la nova legislatura amb la supèrbia del poder no se’n sortirà perquè li falta la humilitat de la dignitat. I la dignitat la reconeixen les persones, no les lleis. Les lleis han de defensar el dret a ser dignes i dissortadament no ho fan. Ni saben com sortir-se’n per culpa de la política. Està ben comprovat que la política espanyola en el poder no sap escoltar, ni reflexionar, ni vol reconèixer la seva part de culpa en la gravetat dels problemes dels país. No serà Sr. Rajoy la seva política que redreçarà el curs de la història d’Espanya amb el reconeixement dels drets dels pobles que la configuren. I aquest reconeixement será un fet, per què els pobles caminen fort i bé assolint el reconeixement internacional. La senzillesa de moltes accions són la base dels èxits. I n’hi citarè una de molt clara.
La Federació Catalana de Korfalt és membre de ple dret de la internacional corresponent malgrat l’oposició de l’espanyola i en el breu recorregut, enguany ja ha assolit la medalla de bronze del campionat europeu. En té molta d’importància aquest gest i com aquest Catalunya, en fa molts cada dia. M’he assebentat per televisió que heu jurat el càrrec amb una mà sobre la Constitució i l’altra sobre la bíblia. El vostre ges us obliga cumplir les dues. I la bíblia en el seu evangeli ensenya com s’ha de comportar amb els que no pensen igual, comportament que s’ha de tenir amb els enemics i vos no el sabeu tenir amb els contraris. Pel vostre jurament amb la mà sobre la bíblia la .humilitat ha de ser una de les vostres qualitats de govern i amb la bíblia a la mà hi ha moments que la llei perd la seva autoritat perquè n’hi ha una de superior que és l’amor. Estimar no és un desig sensual, és molt més, saber donar la mà a un enemic. I l’amor no es deu al territori, sinò a les persones. Sr. Rajoy, amb el vostre gest, amb religió o sense, us heu lligat de mans. Veurem a qui i com les allargueu. No fer-ho, per a vos será anar contra la Constitució també. La humilitat és molt exigent

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada